Veelgestelde vragen

Footgolf combineert de regels van golf met de techniek van voetbal. Spelers trappen een voetbal richting een grotere hole op een golfbaan in zo min mogelijk schoten. De baan is vergelijkbaar met golf, maar de bal wordt met de voet gespeeld. Het doel is om de bal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen.

Bij al onze arrangementen staat duidelijk de prijs per persoon aangegeven. Wat je precies per persoon betaalt is afhankelijk van de extra voorzieningen die je afneemt. Bij ieder arrangement heb je in ieder geval toegang tot een prachtig gelegen, professionele golfbaan en krijg je begeleiding van een professionele voetgolf coach!

Een ronde footgolf duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van de snelheid en vaardigheid van de spelers, evenals de grootte van de baan. Groepsgrootte kan ook een rol spelen. Bij Footgolfclub heb je altijd de mogelijkheid om een standaard rondje van 9 holes uit te breiden naar een 18-holes spel.

Nee, voor voetgolf heb je geen speciale uitrusting nodig. Gewone sportkleding waar je prettig in kunt bewegen is voldoende. De bal en eventuele andere materialen worden uiteraard verstrekt vanuit Footgolfclub.