Footgolf locaties in Limburg

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor een footgolf evenement in Limburg. Kijk hieronder voor de beste footgolf locatie bij jou in de buurt!

Footgolfclub speelt alleen op officiële golfbanen

Niet in weilanden, grasvelden of op aangemaakte banen maar op officiële golfbanen. Een gegarandeerde uitdaging, beleving en golfambiance!

Footgolf is altijd onder begeleiding van een instructeur

Altijd een speluitleg vooraf en onder begeleiding van ervaren Footgolfspelers.

Speel Footgolf in een officiële outfit

Ook met je team, vrienden, collega’s of vrijgezellendag geheel in footgolf-outfit de baan op is mogelijk!

Limburg

Footgolf in Brunssum

Kom naar onze schitterende footgolfbaan in Brunssum en ervaar een onvergetelijke ervaring! Of je nu alleen speelt, met vrienden, familie of collega’s, onze gastvrije locatie biedt de perfecte omgeving om te genieten van een potje footgolf. Wees welkom en beleef het zelf!

Footgolf in Weert

Ontdek de unieke combinatie van voetbal en golf op onze prachtige baan in de omgeving Weert! Geniet van de spanning en uitdaging van elke hole en omring jezelf met groene natuur en gezelligheid van Limburg. Perfect voor een dagje uit met vrienden, familie of collega’s.

Footgolf in Echt-Susteren

Ervaar een geweldige footgolfervaring op onze prachtige baan in Echt-Susteren! Onze unieke locatie biedt de perfecte omgeving om te spelen en te ontspannen. Geniet van onze gastvrijheid. Laat je uitdagen en ontdek wat deze sport zo leuk maakt!

Footgolf in Geleen

Ontdek de ultieme footgolfervaring op onze prachtige baan in de omgeving Geleen! Geniet van onze unieke locatie en gastvrijheid, en daag jezelf uit om je footgolfvaardigheden te verbeteren. Of je nu alleen komt of met een groep vrienden, onze baan biedt een leuke en uitdagende activiteit voor iedereen die van sport en plezier houdt!

Footgolf in Roermond

De meest opwindende footgolfbaan in de omgeving van Roermond en beleef een onvergetelijke ervaring! Onze prachtige baan en gastvrije omgeving bieden de ideale plek om te genieten van een potje footgolf. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent. Kom en speel met ons mee!

Footgolf in Sittard

Geniet van een unieke footgolfervaring op onze prachtige baan in Sittard! Met onze gastvrijheid en idyllische locatie, is onze footgolfbaan de ideale plek om te ontspannen en te genieten van een sportieve uitdaging. Kom langs en ga de uitdaging aan!