Footgolf locaties in Zeeland

In de zilte zeelucht en met een prachtig uitzicht een potje footgolf spelen? Het kan bij onze schitterende locaties in Zeeland!

Footgolfclub speelt alleen op officiële golfbanen

Niet in weilanden, grasvelden of op aangemaakte banen maar op officiële golfbanen. Een gegarandeerde uitdaging, beleving en golfambiance!

Footgolf is altijd onder begeleiding van een instructeur

Altijd een speluitleg vooraf en onder begeleiding van ervaren Footgolfspelers.

Speel Footgolf in een officiële outfit

Ook met je team, vrienden, collega’s of vrijgezellendag geheel in footgolf-outfit de baan op is mogelijk!

Zeeland

Footgolf in Breskens

Ontdek footgolf op onze prachtige baan in de omgeving van Breskens, omringd door natuurlijke schoonheid en nabij campings en zee. Ons vriendelijke personeel heet je welkom!

Footgolf in Domburg

Een onvergetelijke footgolfervaring op onze adembenemende baan in de omgeving van Domburg! Onze unieke locatie, gelegen nabij het schitterende strand van Domburg, biedt de perfecte omgeving voor footgolf. Deze uitdaging is precies wat je nodig hebt!

Footgolf in Middelburg

Kom naar de prachtige golfbaan in Middelburg en beleef een unieke footgolfervaring! Onze schitterende locatie en gastvrijheid zullen je versteld doen staan. Ben jij klaar om jouw footgolfvaardigheden te verbeteren?

Footgolf in Vlissingen

Beleef de ultieme uitdaging in de omgeving Vlissingen! Geniet van een gezellige en ontspannen activiteit. Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring!

Dit is de perfecte uitdaging voor jou!

Footgolf in Vrouwenpolder

Beleef een onvergetelijke golfervaring op onze adembenemende baan in Vrouwenpolder! Onze unieke locatie en gastvrijheid bieden de perfecte omgeving om te oefenen en te verbeteren. Dit is de uitdaging waar jij op zit te wachten!

× Hulp nodig?