Footgolf locaties Noord-Brabant

In het mooie Brabant bieden wij op verschillende locaties footgolf aan. Zo zit er altijd een prachtlocatie bij jou in de buurt!

Footgolfclub speelt alleen op officiële golfbanen

Niet in weilanden, grasvelden of op aangemaakte banen maar op officiële golfbanen. Een gegarandeerde uitdaging, beleving en golfambiance!

Footgolf is altijd onder begeleiding van een instructeur

Altijd een speluitleg vooraf en onder begeleiding van ervaren Footgolfspelers.

Speel Footgolf in een officiële outfit

Ook met je team, vrienden, collega’s of vrijgezellendag geheel in footgolf-outfit de baan op is mogelijk!

Noord-Brabant

Footgolf in Breda

Kom naar de golfbaan in Breda en ervaar de ultieme footgolfbeleving! Onze unieke locatie en gastvrijheid bieden de perfecte omgeving om te oefenen en te verbeteren. Ben jij klaar om jouw footgolfspel naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan nu aan voor footgolf in Breda!

Footgolf in Den Bosch

Onze baan in ‘s-Hertogenbosch biedt niet alleen spanning en uitdaging, maar is ook prachtig gelegen in een groene omgeving. Kom en geniet van de mooie omgeving tijdens een potje footgolf in Den Bosch!

Footgolf in Roosendaal

Verbeter jouw footgolf skills op een van de mooiste banen in Brabant! Onze unieke locatie en gastvrijheid garanderen een onvergetelijke ervaring. Durf jij de uitdaging aan?

Footgolf in Tilburg

Beleef de meest intense footgolfervaring op onze schitterende baan in Tilburg! Onze unieke locatie en gastvrijheid bieden de perfecte omgeving om te oefenen en te verbeteren. Of je nu alleen speelt of met vrienden, familie of collega’s, voetgolf in Tilburg is altijd een hit!

Footgolf in Waalwijk

De golfbaan in Waalwijk is een ware parel in het Brabantse landschap. Kom naar onze footgolfbaan in Waalwijk en beleef een gezellige en actieve middag met vrienden of familie!