Kinderfeestjes

Footgolf kinderfeestjes

Nu €24,50 p.p.

Een geheel verzorgd kids Footgolf arangement! Standaard inclusief:

  • Kinder snacks en 2 drankjes.
  • Greenfee par-3 golfbaan
  • Wedstrijdbal, scorekaart etc.
  • Prijs voor winnaar en verliezer!
  • Footgolf-instructeur(s)
  • Speluitleg en etiquette golfbaan
  • Kids menu-arrangement 2 drankjes
 

Een kinderfeestje is te boeken vanaf 6 personen, maximale leeftijd 12 jaar.

Informatie

Op zoek naar het ideale kinderfeestje? Footgolf is een geweldige combinatie van competitie, vaardigheden, precisie en een heleboel plezier! Het is geschikt  voor kinderen van alle leefftijden. En dankzij het kinderarrangement van Footgolfclub beleven kinderen een geweldige middag! Lees verder voor meer informatie over footgolf voor kinderen en schrijf je in voor een van onze prachtige locaties!

Footgolf kinderfeestjes: Een originele combinatie van plezier en actief bezig zijn

De verjaardag van je kind natuurlijk een hoogtepunt dat je wilt vieren. Als ouders kan het nog wel eens een uitdaging zijn om iets te vinden dat alle kinderen leuk vinden en aan deel kunnen nemen. En juist daarom is footgolf ideaal als kinderfeestje. Het is een activiteit waarbij de kinderen langere tijd vermaakt worden. Tegelijkertijd duurt een rondje footgolf niet zo lang dat de concentratie weer verslapt. De kids zijn lekker sportief bezig in de buitenlucht en ieder kind kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen.

9 holes voor €24,50 p.p.

Een ronde Footgolf bestaat uit 9 holes. Jullie starten bij hole 1 en gaan zo door tot en met hole 9.

Dit arrangement duurt 45 tot 60 minuten.

Maak je footgolf kinderfeestje compleet!

Een kinderfeestje moet natuurlijk wel daarom draaien; een feestje. Geen zorgen, bij Footgolfclub zorgen we dat de kinderen niets te kort komen. Van een lekkere snack en een drankje tot een echte sportprijs voor de winnaars! 

Heb je speciale wensen of moeten we rekening houden met allergieën/intoleranties? Laat dit dan weten op het moment dat je een footgolf kinderfeestje boekt. Tot snel!

Aanvraag / reservering - Footgolf

We nemen na je inschrijving contact met je op.

× Hulp nodig?